Welcome, Guest

Author Topic: MAC And Ventrillo  (Read 4708 times)

Offline Brooklyn

  • House Bee
  • **
  • Posts: 55
  • Gender: Male
    • Quality Pet Food Online
MAC And Ventrillo
« on: January 17, 2014, 08:08:30 PM »
How can I get my MAC to work with Ventrilo?

Offline iddee

  • Galactic Bee
  • ******
  • Posts: 6523
  • Gender: Male
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #1 on: January 17, 2014, 08:31:05 PM »
Shouldn't be any different. I use mac and set it up from the instructions.
"Listen to the mustn'ts, child. Listen to the don'ts. Listen to the shouldn'ts, the impossibles, the won'ts. Listen to the never haves, then listen close to me . . . Anything can happen, child. Anything can be"

*Shel Silverstein*

Offline buzzbee

  • Ken
  • Administrator
  • Galactic Bee
  • *******
  • Posts: 5691
  • Gender: Male
    • N Central Pa Beekeepers Facebook Page
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #2 on: January 19, 2014, 07:04:57 AM »
If you download the client software for OS X 10.4 or above it should install similar to windows installs.
Ip or server name for beemaster:
beemaster.instantvent.net

port number:
8896

Offline Brooklyn

  • House Bee
  • **
  • Posts: 55
  • Gender: Male
    • Quality Pet Food Online
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #3 on: January 19, 2014, 12:59:53 PM »
BuzzBee,

I downloaded the client  then I go to down loads and double click and nothing happens. Some times I get this message

VentriloClient 3.mpkg” can’t be opened because it is from an unidentified developer. I turned off trend my software security but it still does not work

Brooklyn

Offline buzzbee

  • Ken
  • Administrator
  • Galactic Bee
  • *******
  • Posts: 5691
  • Gender: Male
    • N Central Pa Beekeepers Facebook Page
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #4 on: January 19, 2014, 02:13:41 PM »
How late of a mac operating system are you using? I had OS x but only 10.2 and it would not work.

Offline Brooklyn

  • House Bee
  • **
  • Posts: 55
  • Gender: Male
    • Quality Pet Food Online
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #5 on: January 19, 2014, 03:21:14 PM »
I  use OS 10.9 Mavrick

Offline buzzbee

  • Ken
  • Administrator
  • Galactic Bee
  • *******
  • Posts: 5691
  • Gender: Male
    • N Central Pa Beekeepers Facebook Page
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #6 on: January 19, 2014, 04:44:58 PM »
Perhaps you can find something here:
http://forum.ventrilo.com/forumdisplay.php?s=7f18612483db89a52d956e6725dfbff6&f=6
I am on a windows
machine and not too familiar with the newer macs.

Offline buzzbee

  • Ken
  • Administrator
  • Galactic Bee
  • *******
  • Posts: 5691
  • Gender: Male
    • N Central Pa Beekeepers Facebook Page
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #7 on: January 19, 2014, 04:46:02 PM »

Offline Brooklyn

  • House Bee
  • **
  • Posts: 55
  • Gender: Male
    • Quality Pet Food Online
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #8 on: January 19, 2014, 08:25:05 PM »
The Down load went great did the first part of the setup
User Name Brooklyn
Server beemaster.instantvent.net
Bindings  ( None )
Setup 
Three check marks on left side all checked
Sound out put Microsoft life chat LX3000
Sound input  Microsoft life chat LX3000

I still can not get the system work
« Last Edit: January 20, 2014, 11:29:44 PM by Brooklyn »

Offline buzzbee

  • Ken
  • Administrator
  • Galactic Bee
  • *******
  • Posts: 5691
  • Gender: Male
    • N Central Pa Beekeepers Facebook Page
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #9 on: January 21, 2014, 07:45:33 PM »
Did you set the port number to 8896 instead of the default?

Offline Brooklyn

  • House Bee
  • **
  • Posts: 55
  • Gender: Male
    • Quality Pet Food Online
Re: MAC And Ventrillo
« Reply #10 on: January 21, 2014, 08:18:36 PM »
Yes I have it set up as 8896 i think I got it to work thanks for all your help

 

anything