Welcome, Guest

Author Topic: LAST POST DATE  (Read 2751 times)

Offline COLVIN

  • House Bee
  • **
  • Posts: 67
LAST POST DATE
« on: January 27, 2006, 10:32:09 AM »
FOR SOME REASON ALL MY POSTS AND ALL LAST POST DATES SHOW UP AS
10/26/05. EVERY POST ON ALL FORUMS SHOW THIS WAY. ANY IDEAS AS TO WHAT HAS HAPPEN TO ME? THANKS, COLVIN
FROM BEE TO THEE, BEE BUZZING ON

Offline beemaster

  • Site Founder
  • Administrator
  • Galactic Bee
  • *******
  • Posts: 6371
  • Gender: Male
  • It is my pleasure to bring the forums to you.
    • http://www.beemaster.com
LAST POST DATE
« Reply #1 on: January 27, 2006, 11:35:27 AM »
Colvin:

Just to let you know, I personally can't answer tech problems - heck, I am a tech problem! But there are glitches in the software and they are often addressed in updates. I'm not sure about your exact problem, but I'll look it up in the admin data page on the web.
NJBeemaster my YOUTUBE Video Collection

Please enjoy the forum, and if it has helped you in any way, we hope that a small donation can be made to support our FULLY member supported forum. You will never see advertisements here, and that is because of the generous members who have made our forum possible. We are in our second decade as a beekeeping forum and all thanks to member support. At the top right of every page is a donations link. Please help if you can.

Offline COLVIN

  • House Bee
  • **
  • Posts: 67
POST DATE PROBLEM
« Reply #2 on: January 30, 2006, 08:59:31 AM »
THANKS FOR THE HELP. IF YOU CAN FIND A SOLUTION LET ME KNOW.

COLVIN
FROM BEE TO THEE, BEE BUZZING ON

Offline TwT

  • Senior Forum
  • Global Moderator
  • Galactic Bee
  • *****
  • Posts: 3384
  • Ted
LAST POST DATE
« Reply #3 on: January 30, 2006, 09:16:16 AM »
Colvin

What version Windows do you have?
THAT's ME TO THE LEFT JUST 5 YEARS FROM NOW!!!!!!!!

Never be afraid to try something new.
Amateurs built the ark,
Professionals built the Titanic

Offline eivindm

  • Global Moderator
  • Field Bee
  • *****
  • Posts: 659
  • Gender: Male
    • Apinews
LAST POST DATE
« Reply #4 on: January 30, 2006, 10:05:14 AM »
I took a quick look at phpbb.com and searched for this topic, but I didn't find any clues.  Their bug report list is HUGE though, and I could have easily missed it, so it still might be a known bug though :-)  

The bug sounds strange.  Tried to log out of the forum and in again?  What time settings do you have in your profile?  Have you had this problem all the time, or did it occur lately?

eivindm

Offline COLVIN

  • House Bee
  • **
  • Posts: 67
TYPE OF WINDOWS
« Reply #5 on: January 31, 2006, 12:11:27 PM »
I HAVE WINDOWS XP PROFESSIONAL. I HAVE LOGGED OUT AND IN SERVERAL TIMES.
MAYBE I NEED TO TRASH CAN THE SITE AND RE LOAD?
 :?:  :cry:   COLVIN
FROM BEE TO THEE, BEE BUZZING ON

Offline COLVIN

  • House Bee
  • **
  • Posts: 67
LAST POST DATE
« Reply #6 on: January 31, 2006, 12:41:38 PM »
OK, THE COMPUTER DUMMY FIGUERED OUT WHAT WRONG AFTER YOU GUYS STEERED ME ON THE RIGHT TRACK. I HAD MY GMT TIME WRONG WITH MY TIME ZONE AND THE FORMAT OF THE DATE. ALL IS WELL NOW. HEAVEN ONLY KNOWS WHAT CHANGED IT. THANKS A MILLION.  COLVIN
FROM BEE TO THEE, BEE BUZZING ON

 

anything