Need Bees Removed?
International
Beekeeping Forums
July 25, 2014, 03:09:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: 24/7 Ventrilo Voice chat -click for instructions and free software here
 
   Home   Help Search Calendar bee removal Login Register Chat(1)  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: transferring nuc  (Read 749 times)
ronwhite3030
House Bee
**
Offline Offline

Posts: 218

Location: Red Bluff, CA


« on: August 04, 2010, 01:44:14 AM »

so I am getting a nuc tomorrw question is should i use drawn out comb I have from an old hive or should I use new foundation for a new hive? as in does it take longer to fix up old foundation then to just make new foundation

Logged
mswartfager
House Bee
**
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 74

Location: Northwest PA


« Reply #1 on: August 04, 2010, 08:15:59 PM »

My experience is use the old.  They can start filling and capping much quicker.
Logged
AllenF
Galactic Bee
******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8104

Location: Hiram, Georgia


« Reply #2 on: August 04, 2010, 08:38:25 PM »

Ya, use what you have.   Easier on you and the bees.  The bees can clean most old frames up.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Beemaster's Beekeeping Ring
Previous | Home | Join | Random | Next
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines | Sitemap Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.336 seconds with 21 queries.

Google visited last this page July 13, 2014, 12:37:52 PM