Need Bees Removed?
International
Beekeeping Forums
July 31, 2014, 02:03:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: 24/7 Ventrilo Voice chat -click for instructions and free software here
 
   Home   Help Search Calendar bee removal Login Register Chat  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Comcast switching security  (Read 1521 times)
buzzbee
Ken
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5424


Location: North Central PA


WWW
« on: March 06, 2010, 07:13:09 AM »

Not really a help question. Comcast has provided Mcafee as a security suite with internet service for some time now. They are switching to Norton.
Is Norton now better than it was ? I am quite satisfied with McAfee,too bad they can't give a choice between the two.
Logged
kathyp
Universal Bee
*******
Online Online

Gender: Female
Posts: 15032


Location: boring, oregon


« Reply #1 on: March 06, 2010, 11:01:09 AM »

we run norton because that's what the govt contracts.  it's fine as long as you run your scan at night smiley.  updates are much faster and if you run a startup scan it seems to run ok in the background.  the full scan will slow things to a crawl, so i run that when i know it's not going to shut me down.
Logged

.....The greatest changes occur in their country without their cooperation. They are not even aware of precisely what has taken place. They suspect it; they have heard of the event by chance. More than that, they are unconcerned with the fortunes of their village, the safety of their streets, the fate of their church and its vestry. They think that such things have nothing to do with them, that they belong to a powerful stranger called “the government.” They enjoy these goods as tenants, without a sense of ownership, and never give a thought to how they might be improved.....

 Alexis de Tocqueville
HAB
HEAVENLY BEEKEEPER
Field Bee
***
Offline Offline

Posts: 622


Location: S. Alabama, USA USDA Temp Zone 8A


« Reply #2 on: March 06, 2010, 12:53:27 PM »

I think it has more to do with which company will provide the most $$$ to Comcast.
Logged
buzzbee
Ken
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5424


Location: North Central PA


WWW
« Reply #3 on: March 06, 2010, 01:05:47 PM »

This is a service provided"free" to comcast subscribers. Hence,the cost are passed on in my service fee.Since ultimately i'm paying for it,maybe I could have the choice. i wonder if Comcast may have determined Norton is a more secure broadband security or if they just charge comcast less for the service?
If theer are any savings,i won't see it in my bill.
Logged
beemaster
Site Founder
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6222


Location: Manchester, NJ

It is my pleasure to bring the forums to you.


WWW
« Reply #4 on: March 07, 2010, 07:00:30 AM »

I'm not happy on the changes, so far though Mcafee is still updating and running fine - I wonder when they'll force the switch and how easy the removal of Mcafee will be? We all know how big a booger Norton can be to oust!
Logged

NJBeemaster my YOUTUBE Video Collection
Follow us on TWITTER
SKYPE NJBeemaster - include your FORUM NAME in contact request
My Personal FACEBOOK Page


"All donations to our forums are greatly appreciated"
Please click HERE to help support our forum.
buzzbee
Ken
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5424


Location: North Central PA


WWW
« Reply #5 on: March 07, 2010, 07:28:43 AM »

My email said may 12 is subscription end date. looks like the removal tool is provided.
http://security.comcast.net/norton/resi/migrate/?cid=NET_33_244
Logged
beemaster
Site Founder
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6222


Location: Manchester, NJ

It is my pleasure to bring the forums to you.


WWW
« Reply #6 on: March 08, 2010, 07:02:42 AM »

Got that Ken... NBC is awaiting to see how Comcast will strip that down too - some executives say NBC will be a web broardcast site only through Comcast Xfinity collaboration with Fancast. Well, as long as they supply a solid uninstall/install fix, then I guess we'll be lucky to have the "Included" Suite that the Feds use (which by the way is our PCs at work protection) which is soooo messed up we cannot run any updates that come up on our screens. Lordy bee... help us all.

Logged

NJBeemaster my YOUTUBE Video Collection
Follow us on TWITTER
SKYPE NJBeemaster - include your FORUM NAME in contact request
My Personal FACEBOOK Page


"All donations to our forums are greatly appreciated"
Please click HERE to help support our forum.
kathyp
Universal Bee
*******
Online Online

Gender: Female
Posts: 15032


Location: boring, oregon


« Reply #7 on: March 08, 2010, 10:00:15 AM »

BM, norton put out an update a bit back.  it was supposed to install and update the version you had already running.  it did not work.  i ended up uninstalling the old version and installing the new.  never heard a thing from norton or the govt about it, but had to do it on two computers.

thought maybe it was because the computers were running vista?  what are you using at work?

to be fair, norton seems to have fixed some of the really annoying things.  most of the time it's just there and as long as you don't run a deep scan while you are trying to use the computer, it's not bad.
Logged

.....The greatest changes occur in their country without their cooperation. They are not even aware of precisely what has taken place. They suspect it; they have heard of the event by chance. More than that, they are unconcerned with the fortunes of their village, the safety of their streets, the fate of their church and its vestry. They think that such things have nothing to do with them, that they belong to a powerful stranger called “the government.” They enjoy these goods as tenants, without a sense of ownership, and never give a thought to how they might be improved.....

 Alexis de Tocqueville
MustbeeNuts
Field Bee
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 552


Location: Holton, Michigan


WWW
« Reply #8 on: March 08, 2010, 12:37:43 PM »

I have had virus get thru with both services. I run my own now AVG, free and it does great, I put it on a friends comp and it found all sorts of virus's and he had mcafee from CC provided. Just an FYI, also nort has its issues as well. You get what you pay for. LOL
Logged

Each new day brings decisions,  these are  new branches on the tree of life.
beemaster
Site Founder
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6222


Location: Manchester, NJ

It is my pleasure to bring the forums to you.


WWW
« Reply #9 on: March 08, 2010, 05:36:07 PM »

Kathy:

I think my big issue is that Norton is like asbestos, and our computers are like lungs: Norton gets itself into everything and doesn't like to leave. Buzzbee found a great link that did fully uninstall Norton when Comcast offered McAfee - using Norton's uninstall feature just lead to error messages and headaches.

I'll obviously go with Norton since whether I like it or not Ill be paying for it and it is the only Anti-Virus Comcast will be hosting, but it still doesn't make me happy.
Logged

NJBeemaster my YOUTUBE Video Collection
Follow us on TWITTER
SKYPE NJBeemaster - include your FORUM NAME in contact request
My Personal FACEBOOK Page


"All donations to our forums are greatly appreciated"
Please click HERE to help support our forum.
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Beemaster's Beekeeping Ring
Previous | Home | Join | Random | Next
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines | Sitemap Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 1.264 seconds with 22 queries.

Google visited last this page June 16, 2014, 05:22:05 PM