Need Bees Removed?
International
Beekeeping Forums
August 23, 2014, 06:02:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: ATTENTION ALL NEW MEMBERS
PLEASE READ THIS OR YOUR ACCOUNT MAY BE DELETED - CLICK HERE
 
   Home   Help Search Calendar bee removal Login Register Chat(1)  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: New Users to Ventrilo  (Read 2087 times)
buzzbee
Ken
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5433


Location: North Central PA


WWW
« on: February 02, 2008, 11:48:11 PM »

If you are interested in trying the ventrilo be sure to download the proper client version. This is the link to the version we are using now:
http://ventrilo.com/dlprod.php?id=1
At the current time the IP address to log in is 68.63.109.5
If you are going to try the voice chat and need any help PM me and I will help any way I can.It's been great getting to know new people.
Logged
Agility Mom
House Bee
**
Offline Offline

Posts: 160


Location: Westford, Vermont


« Reply #1 on: February 04, 2008, 10:20:05 PM »

What did I do wrong? I clicked on the link to download Ventrilo and it downloaded but I had no place to enter all the info I was supposed to enter like the IP address and all. How do I do that?
Logged

Judy
buzzbee
Ken
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5433


Location: North Central PA


WWW
« Reply #2 on: February 04, 2008, 11:22:25 PM »

You shoulsd have a little man with sunglasseds on your desktop.Double click this and it should open the ventrilo window.
If you dont see the server button to the right ,right click in the white space of the ventrilo window and click on the view then  extended mode
you should be able to see what you need!
Logged
Agility Mom
House Bee
**
Offline Offline

Posts: 160


Location: Westford, Vermont


« Reply #3 on: February 06, 2008, 04:25:03 PM »

I did what you said to do and sure enough I could set the Ventrilo up. You mentioned in your email that there is a new server now. Do I need to do anything else? What is the name of the new server? I didn't hear any chatting when I went in so I assumed that no one was on at that time. Is that correct? or do I need o do something else on my computer?

Thanks for the assistance.
Logged

Judy
beemaster
Site Founder
Administrator
Galactic Bee
*******
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6228


Location: Manchester, NJ

It is my pleasure to bring the forums to you.


WWW
« Reply #4 on: February 06, 2008, 07:25:01 PM »

Judy:

We are now setup with the NEW expanded user Ventrilo Chat - you only need to change the IP and PORT numbers - you do this AFTER opening Ventrilo but BEFORE hitting connect.

Also, what you call the server is totally up to you and no password is required. Every (hopefully) is at the new server, although the address that Ken mentions above is STILL active.

The new server info is: IP 208.167.241.163 port 8896

Hope to talk soon Smiley

Logged

NJBeemaster my YOUTUBE Video Collection
Follow us on TWITTER
SKYPE NJBeemaster - include your FORUM NAME in contact request
My Personal FACEBOOK Page


"All donations to our forums are greatly appreciated"
Please click HERE to help support our forum.
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Beemaster's Beekeeping Ring
Previous | Home | Join | Random | Next
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines | Sitemap Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 1.193 seconds with 22 queries.

Google visited last this page July 31, 2014, 08:25:14 PM
anything